Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geri Manevra Yapan Kamyona Otomobil Çaptı

Adana’da ara sokaktan geri manevra ile bulvara çıkan kamyona bir otomobil arkadan çaptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre kaza, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da ara sokaktan geri manevra ile bulvara çıkan kamyona bir otomobil arkadan çaptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir markete gıda ürünleri indiren 34 GH 5893 plakalı kamyonet sürücüsü Deniz Yılmaz, ara sokaktan bulvara geri manevra ile çıkmaya çalıştı. Bu sırada bulvar üzerinde seyir halinde bulunan Fahri Özkan yönetimindeki 01 KC 770 plakalı otomobil, kamyona arkadan çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan Özkan, vatandaşlar tarafından otomobilinden çıkartıldı. Özkan, daha sonra sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından otomobil hurdaya dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.