Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geri Dönüşüm Fabrikası Alevlere Teslim Oldu

İzmit Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle iki fabrikada da maddi hasar meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, İzmit Sanayi...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmit Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle iki fabrikada da maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, İzmit Sanayi Mahallesi Sarı Limon Sokak üzerinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktığını gören çalışanlar, ilk olarak kendileri yangına müdahale etti. Ancak çalışanların tüm müdahalesine rağmen alevler sönmeyince, vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunurken, yanan fabrikanın her iki tarafındaki iş yerleri de boşaltıldı. Alev alan paçavra çuvalları itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahaleleri sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yanan fabrika ve yanındaki iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.
Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.