Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelevde Hayatını Kaybetti

Beyoğlu’nda geneleve giden altmış yaşındaki bir şahıs, cinsel ilişki esnasında hayatını kaybettiBeyoğlu Karaköy’de genelevde bir hayat kadınıyla birlikte olan şahıs, cinsel ilişki esnasında rahatsızlandı. Olay, saat 14:00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda geneleve giden altmış yaşındaki bir şahıs, cinsel ilişki esnasında hayatını kaybetti
Beyoğlu Karaköy’de genelevde bir hayat kadınıyla birlikte olan şahıs, cinsel ilişki esnasında rahatsızlandı. Olay, saat 14:00 sıralarında Karaköy Zürafa Sokağında meydana geldi. Burada faaliyet gösteren geneleve gelen 60 yaşındaki Ahmet S.K., bir hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girmek istedi. İlişki esnasında rahatsızlanan şahıs bir anda olduğu yere yığıldı kaldı. Yaşlı şahsın rahatsızlandığını gören hayat kadını genelev yetkililerine haber verdi.
Olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Sağlık ekipleri, Ahmet S.K.’nın öldüğünü belirledi. Polis, cumhuriyet savcısı nezaretinde genelevde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda yaşlı adamın cansız bedeni kesin ölüm sebebini belirlemek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ayrıca yaşlı adamın ilişkiye girdiği bir kadın ile genelevde bulunan bazı kadınlar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.