Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençleri zehirleyen zehir taciri: "Yeter çekmeyin çoluğumuz çocuğumuz var"

Bursa’da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu farklı 2 operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 5 kişiye ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Operasyonlarda, piyasa değeri 100 bin lira olan uyuşturucu ele geçirildi....

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençleri zehirleyen zehir taciri: "Yeter çekmeyin çoluğumuz çocuğumuz var"

Bursa’da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu farklı 2 operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 5 kişiye ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Operasyonlarda, piyasa değeri 100 bin lira olan uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu satarak gençleri zehirleyen tacir emniyet çıkışı görüntü alan gazetecilere "yeter çekmeyin çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek tepki gösterdi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan gelen bir otomobilin Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirip ticaretini yapacağı bilgisine ulaştı. Bursa girişi otoban üzerinde durdurulan araçtaki C.T. ve İ.G., gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda piyasa değeri 100 bin lira olan 400 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürüldü. Bir başka operasyonda ise polis ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde şüphelendikleri bir kişiyi takibe aldı. Ekipler şüpheliyi, bir başka kişiye uyuşturucu madde sattığı sırada gözaltına aldı. Şüpheli E.İ.’nin yapılan üst aramasında 56 gram eroin ele geçirildi. E.İ.’nin uyuşturucu sattığı tespit edilen 5 kişiye ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkartılarak ekip otomobiline bindirilirken kendisini görüntüleyen gazetecileri fark eden zanlı C.T., "Yeter çekmeyin abi çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek tepki gösterdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.