Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Öğrenci Sulama Kanalında Boğuldu

Edirne’de, 15 yaşındaki öğrenci Birhan Ata, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak yaşamını yitirdi. Tekirdağ’dan gelen dalgıç polisler tarafından balçık kaplı kanalın içinde bulunan talihsiz çocuğun cesedi, otopsi için...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, 15 yaşındaki öğrenci Birhan Ata, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak yaşamını yitirdi. Tekirdağ’dan gelen dalgıç polisler tarafından balçık kaplı kanalın içinde bulunan talihsiz çocuğun cesedi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nin Kiremetçisalih Köyü’nde, serinlemek için su kanalına giren 3 genç, arkadaşları Birhan Ata’nın, sudan çıkmadığını görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarın ardından bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Servis ve askeri personel sevk edildi. Sulama kanalında AFAD ekiplerinin botla yaptığı arama ve kurtarma çalışmaları sonuç vermeyince, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Amirliği’ne bağlı ‘kurbağa adamlar’, sulama kanalına sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren arama ve kurtarma çalışmalarının ardından 15 yaşındaki öğrencinin cansız bedeni, kanalın içerisinde 4 metre derinlikle balçık çamura saplanmış vaziyette bulundu.
Serinlemek için arkadaşları ile birlikte sulama kanalına giren ve boğularak hayatını kaybeden 9’uncu sınıf öğrencisi Birhan Ata’nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi raporunun hazırlanması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.