Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Kızı Boğazına Bıçak Dayayıp Kaçırdı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, evine giden genç kızın yolunu kesip boğazına bıçak dayayarak zorla kaçırdığı iddia edilen bir kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 26 yaşlarındaki D.Ş. isimli genç kız, akşam saatlerinde Doğan Bursalıoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Torbalı ilçesinde, evine giden genç kızın yolunu kesip boğazına bıçak dayayarak zorla kaçırdığı iddia edilen bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 26 yaşlarındaki D.Ş. isimli genç kız, akşam saatlerinde Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinden evine giderken yanına bir otomobil yanaştı. Otomobilden inen S.E. (22), elinde bıçağı kızın boğazına dayayarak ölümle tehdit ettiği kızı arabaya bindirdi. Şahıs, iddialara göre genç bayanın bileğini de kesti. Yaşanan boğuşma sırasında bir yolunu bulan kız, zor bela zanlının elinden kurtuldu.
Araçtan çıkarak kaçan genç kız, hemen emniyete sığındı. D.Ş. isimli kızın ifadesi sonrasında harekete geçen polis, zanlıyı belirleyerek bir soruşturma başlattı. Kısa bir süre sonra S.E., düzenlenen operasyonla yakalandı. İfadesi alınan S.E., sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.