Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik Polisi Hırsızlığa Geçit Vermiyor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde polis ekiplerin ele geçirdiği bir çalıntı otomobilde silah ve uyuşturucu madde bulundu. Otomobili çalan şüphelilerin çeşitli suçlardan yakalama kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Öte yandan mahkeme kararı...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 00:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik Polisi Hırsızlığa Geçit Vermiyor
Bursa’nın Gemlik ilçesinde polis ekiplerin ele geçirdiği bir çalıntı otomobilde silah ve uyuşturucu madde bulundu. Otomobili çalan şüphelilerin çeşitli suçlardan yakalama kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Öte yandan mahkeme kararı ile bir evde arama yapan ekipler, hırsızlık malı ürün ve uyuşturucu madde ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Bursa merkezden çalıntı olduğu öne sürülen bir otomobili takibe alan Gemlik Asayiş Bürosu ekipleri, çalıntı otomobili Gemlik ilçesinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Otomobilde bulunan şüpheli G.P. ve A.P.isimli iki zanlıyı gözaltına alan ekipler olayla alakalı soruşturma başlattı. 2 şüphelinin de çeşitli suçlardan yakalama kararı olduğu öğrenildi. Öte yandan Gemlik ilçesi Eski Pazar caddesinde bir evde mahkeme kararı ile arama yapan ekipler, hırsızlık malı ürün ile uyuşturucu madde ele geçirdi. Ekipler arama yaptıkları evde bir şüpheliyi gözaltına aldı.
Polis, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.