Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelin ve damat ölümden döndü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde en mutlu günlerini yaşayan gelin ve damat, düğün öncesi süsledikleri gelin arabası ile gittikleri mezarlıkta facianın eşiğinden döndüler. Bir anda alev topuna dönen gelin arabası tamamen yanarken, olayda ölen ya da yaralanan olmaması sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelin ve damat ölümden döndü
Nazilli’nin Hisarcık Mahallesinde yaşayan, Aşağı Örencik Mahallesi İmamı Ekrem Ertürk düğünü öncesi talihsiz bir olay yaşadı. Mezarlık ziyaretine giden Ekrem-Hülya Ertürk çiftinin park ettikleri gelin arabası, sebebi bilinmeyen bir nedenle aniden alev alarak yanmaya başladı. Yanan gelin arabası karşısında şaşkına dönen imam Ertürk, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmesine rağmen, büyük hasar gören gelin arabası kullanılamaz hale geldi. Çiftin en mutlu gününde, böylesine talihsiz bir olay yaşanması genç çifti ve yakınlarını üzdü. Köyde evlilik öncesi gelin ve damadın birinci derece yakınlarından ölen varsa düğün öncesi ziyaret etmenin adet olduğu öğrenildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.