Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gediz’de uyuşturucu operasyonunda 6 tutuklama

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapan 6 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kütahya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 29 Temmuz’da Gediz’de...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapan 6 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kütahya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 29 Temmuz’da Gediz’de ikamet eden gençlerden bir kısmının uyuşturucu madde kullandığı, bu maddeleri kullananların, istedikleri maddelere ulaşmakta zorlanmadıklarının öğrenilmesi üzerine, söz konusu maddeleri üreten ve pazarlayan şahıslara yönelik İzmir ve Kocaeli illeri ile Gediz ve Emet ilçelerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda İzmir’de L.T, Kocaeli’de S.A., Emet’te R.Ö., Gediz’de F.A., Y.K. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Şüphelilerin alınan ifadeleriyle başlayan soruşturmada yine Gediz’de H.E. ve suça sürüklenen çocuk Y.D. isimli şahıslarda yürütülen operasyona şüpheli olarak dahil edildi.
Yapılan soruşturma sonucu L.T., S.A., R.Ö., F.A., Y.K., H.E. isimli 6 şüpheli sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak Kütahya Kapalı Ceza ve Tutuk Evi’ne gönderildi. Zanlılardan M.K. ile suça sürüklenen çocuk Y.D. isimli şüpheliler yapılan yargılamanın ardından adli kontrol şartı ile serbest kaldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.