Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gece Kulübündeki Silahlı Kavga Kamerada

Beşiktaş’ta bir gece kulübünün önünde 1 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, 7 Mayıs tarihinde Beşiktaş’ta bir...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta bir gece kulübünün önünde 1 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, 7 Mayıs tarihinde Beşiktaş’ta bir gece kulübüne silahla girmek isteyen grup ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Gece kulübüne yağdırılan kurşunlar sonucu güvenlik görevlilerinden Mehmet Muhammed Demir hayatını kaybederken, 2 güvenlik görevlisi de yaralandı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Silahlı kavgayla ilgili çalışma başlatan Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, gece kulübünün güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Gece kulübüne kurşun yağdıran 3 şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, takip başlattı. Çalışmaların ardından güvenlik görevlisi Mehmet Muhammed Demir’i öldürdüğü belirlenen Volkan Ş. Gaziosmanpaşa’da saklandığı adreste dün gözaltına alındı.
Çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirlenen Volkan Ş. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin, gece kulübünün önünde toplandığı görülüyor. Bir süre kulübün önünde bekleyen şüpheliler daha sonra ateş etmeye başlıyor. Çevredeki vatandaşlar paniğe kapılarak kaçarken, kulübe giren şüpheliler daha sonra çıkarak güvenlik görevlileriyle kavga etmeye başlıyor. Açılan ateş sonucu güvenlik görevlilerden birinin yere yığıldığı görülüyor. Bu sırada ise şüphelilerden biri rastgele etrafa ateş açıyor. Vurulan güvenlik görevlisi yere yığılırken şüpheliler ise hiçbir şey olmamış gibi sakince olay yerinden uzaklaşıyor. Şüpheliler bir süre sonra geri dönerek yollarına devam ediyor. Daha sonra şüphelilerden biri geri dönerek yerdeki silahı alıp olay yerinden uzaklaşıyor. Güvenlik görevlisinin ise yaralı halde bir süre yerde sürüklendiği görülüyor. Yerde sürüklenen güvenlik görevlisini fark eden vatandaşlar ise durumu sağlık ekipleri ve polise bildiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.