Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gece Kanala Girdi Sabah Cesedi Bulundu

Adana’da gece serinlemek için sulama kanalına giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Yusuf Atanan (20) ile arkadaşı Akın Keskintürk gece serinlemek için Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi üzerindeki...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gece Kanala Girdi Sabah Cesedi Bulundu
Adana’da gece serinlemek için sulama kanalına giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yusuf Atanan (20) ile arkadaşı Akın Keskintürk gece serinlemek için Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi üzerindeki DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Bir süre yüzen arkadaşlar daha sonra boğulma tehlikesi atlattı. Keskintürk kendi imkanıyla güçlükle kanaldan çıktı. Ancak Yusuf Atanan suda çırpındıktan sonra kaybolup gitti. Bu arada çevredeki vatandaşlar hemen polise ve su altı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler arama yaptı ancak Yusuf Atanan bulunamadı. Gencin bulunması için kanalın suyu kesildi. Gece yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı.
Ekipler sabah erken saatlerde tekrar başlattıkları arama çalışmasında Yusuf Atanan’ın cansız bedeni, suyu girdiği yerin 7 kilometre uzağında Küçükdikili Mahallesi’nde kanal içerisinde bulundu. Atanan’ın cenazesini bulan AFAD ekipleri cenazeye kimsenin yaklaşmaması için başında nöbet tuttu. Bir süre sonra gencin cansız bedeni kanaldan çıkartılarak cenaze aracıyla adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
6 AYDA 18 KİŞİ BOĞULDU
Bu arada Adana’da havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte serinlemek için sulama kanallarına giren özellikle çocuklar tehlike oluşturmaya devam ediyor. Bu yılın ilk 6 ayında 18 kişi boğularak hayatını kaybetti. Polis gün boyunca kanala girenlerin boğulmaması için çalışma yapıyor ancak çocuklar yine de kanala giriyor. Polis, son olarak boğulmaların önüne geçmek için helikopterli operasyon yapmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.