Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gece bekçisinin inşaatta sır ölümü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 5 katlı bir inşaatta gece bekçiliği yapan adamın cesedi asansör boşluğunda bulundu. Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.Goncalar Mahallesi Nihat Dağdelen Sokak Numara 24’te bulunan 5 katlı bir...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 5 katlı bir inşaatta gece bekçiliği yapan adamın cesedi asansör boşluğunda bulundu. Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
Goncalar Mahallesi Nihat Dağdelen Sokak Numara 24’te bulunan 5 katlı bir inşaatta gece bekçiliği yapan evli ve 2 çocuk babası 62 yaşındaki C.B., mesai bitimi eve dönmedi. C.B.’nin ailesi öğle saatlerine kadar eve dönmeyen ve telefonlara cevap vermeyen adamı bulmak için çalıştığı inşaata gitti. İnşaata girip C.B.’yi arayan aile, adamı zemin kattaki asansör boşluğunda hareketsiz yatarken buldu. Durumun bildirilmesi ile inşaata gelen sağlık ekipleri, C.B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken C.B.’nin cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.