Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebze’de 5 Ayrı İş Yerini Soyan Hırsız Yakalandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kiraladıkları araçla 5 ayrı iş yerini soyan hırsız Gebze İlçe Emniyeti Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde E.K....

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kiraladıkları araçla 5 ayrı iş yerini soyan hırsız Gebze İlçe Emniyeti Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi ile Sultan Orhan Mahallesi’nde E.K. isimli şahıs kiraladığı araçla 5 ayrı iş yerini soydu. Zanlı iş yerlerinden laptop, bilgisayar, çelik kasa ve 15 bin TL civarında para çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayları sonrasında mağdurlar polise şikayette bulundu.
Gelen şikayetler üzerine hırsızlıkların olduğu çevrede geniş çaplı incelemede bulunan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Hırsızlık Masası ekipleri hırsızın kimliğini tespit etti. Kimliği tespit edilen zanlı emniyet tarafından takibe alındı ve İstasyon mahallesinde, kiraladığı araç içerisinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinde daha önceden hırsızlık, resmi belgede sahtecilik ve yaralama suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.