Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebze’de 350 Bin TL’lik Hırsızlık Yapan Zanlılar Yakalandı

Almanya’dan hırsızlık suçundan ötürü sınır dışı edilen üç zanlı, Gebze’de iki ayrı iş yerinden yaklaşık 350 bin TL’lik soygun yaptıktan sonra yakalandı.Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki ayrı iş yerini soyarak yaklaşık 350 bin...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gebze’de 350 Bin TL’lik Hırsızlık Yapan Zanlılar Yakalandı
Almanya’dan hırsızlık suçundan ötürü sınır dışı edilen üç zanlı, Gebze’de iki ayrı iş yerinden yaklaşık 350 bin TL’lik soygun yaptıktan sonra yakalandı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki ayrı iş yerini soyarak yaklaşık 350 bin TL çalan hırsızlar yakalandı. Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Almanya’da hırsızlık suçundan dolayı Türkiye’ye sınır dışı edilen U.T., M.A.T. ve A.M.T. isimli üç şahıs, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan bir gayrimenkul ofise ile oto kiralama şirketine girerek yaklaşık 350 bin TL para çaldı. Yaşanan hırsızlık sonrası iş yeri sahipleri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayette bulundu.
Yapılan şikayet sonrası harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, kısa sürede soyguncuların kimliklerini tespit etti. Kimlikleri ve kaldığı yerleri tespit edilen zanlılar, polis ekiplerince yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların gözaltına alındığı evde yapılan incelemelerde bir miktar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlıların emniyette yapılan sorgusunda daha önceden birçok farklı suçtan kayıtları bulunduğu öğrenilirken, zanlılardan U.T.’nin vücut geliştirme Avrupa Şampiyonu olduğu belirtildi. Zanlılar emniyette yapılan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.