Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebze’de 15 hakim ve savcı tutuklandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gözaltına alınan hakim ve savcılardan 15’i tutuklanırken 7 tanesi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.FETÖ/PDY üyesi bir grup tarafından yapılan darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada Kocaeli’nin...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gözaltına alınan hakim ve savcılardan 15’i tutuklanırken 7 tanesi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
FETÖ/PDY üyesi bir grup tarafından yapılan darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 25 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı çıkartılmış, bunlardan 12 hakim ve 10 savcı yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan hakim ve savcılar emniyette yapılan işlemlerinin ardından dün Gebze Adliyesine sevk edilmişti.
Gebze Adliyesine bugün akşam saatlerinde ifade işlemleri sona eren hakimlerden Adnan Şimşek, Abdullah Çakır, İbrahim Balık, Hamdi Vural, Mustafa Akgül, Mehmet Yavuz, Sait Çağlar tutuklanırken, savcılardan Ramazan Apaçık, Hacı Sedat Karslı, Yunus Önal, Sinan Temel, İbrahim Işıktaş, Serkan Nogay ve Hamza Kul tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan Savcı Hasan K. ve Adnan K. ile Hakimlerden Ramazan A., Muhsine Ü.K., Figen A., Süleyman M., Zürriyet A. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken Savcılar Ayhan Ulu, Fatih Çelik ve Muhammet Sait Çetin hakkında yakalama kararı olup arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.