Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazinin Motosikletini Çaldılar

Afyonkarahisar Sandıklı’da, Çay Mahallesi, Dereboyu Caddesinde, Güneydoğu gazisinin motosikleti evinin önünden çalındı.Motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Sabaha karşı gazinin evinin önüne gelen bir şahsın önce...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar Sandıklı’da, Çay Mahallesi, Dereboyu Caddesinde, Güneydoğu gazisinin motosikleti evinin önünden çalındı.
Motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Sabaha karşı gazinin evinin önüne gelen bir şahsın önce çevreyi kontrol ettiği ardından bağlı olduğu zinciri çözen hırsızın motosikleti sürüklemeye başladığı görülüyor. Sonrasında ise şahıs motosikleti sürükleyerek evin arka sokağına götürerek kameranın açısından çıkıyor.
Motosikleti çalan şahsın arka sokakta motosikleti çalıştırarak hızla uzaklaştığı belirtilirken, 03 L 3275 plakalı motoru gazi Cihan İlhan’ın kısa bir süre önce 3 bin TL’ye aldığı öğrenildi.
Öte yandan, Cihan İlhan’ın, 2012 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü tarafından askeri sevkiyat yapılırken otobüse düzenlenen ve 10 askerin şehit olduğu olayda gazi olduğu ve Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüğünde memur olarak görev yaptığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.