Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi’de Öldürülen Taksicinin Evine Dev Türk Bayrağı Asıldı

Sultangazi Gazi Mahallesi’ndeki korsan gösteri sırasında taksisine binmek isteyen silahlı eylemciler tarafından vurularak öldürülen taksici Şeref Çakırmanoğlu’nun evinin önüne dev Türk bayrağı asıldı.Sultangazi Gazi Mahallesi Adem Yavuz...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultangazi Gazi Mahallesi’ndeki korsan gösteri sırasında taksisine binmek isteyen silahlı eylemciler tarafından vurularak öldürülen taksici Şeref Çakırmanoğlu’nun evinin önüne dev Türk bayrağı asıldı.
Sultangazi Gazi Mahallesi Adem Yavuz Caddesi 1331. Sokak’ta düzenledikleri korsan gösteride polisin müdahalesi üzerine ara sokaklara kaçan silahlı eylemciler, taksicisi Şeref Kağırmanoğlu’nun taksisine binmek istedi. Taksiye almadığı eylemciler tarafından vurulan Çakırmanoğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Çakırmanoğlu’nun ailesi, akrabaları ve yakınları ölüm haberini gece saatlerinde aldı. Aldıkları haberle yıkılan aileye gece saatlerinde evin önüne gelen Kağıthane Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan başsağlığı diledi.
Hastane morgunda savcının incelemelerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yasın hakim olduğu Çakırmanoğlu’nun evinin dört bir yanına Türk bayrakları asılırken, evin önünde de taziye alanı oluşturuldu. Taziyeler Çakırmanoğlu’nun yakınları tarafından kabul edilirken, evin bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Çakırmanoğlu, Talatpaşa Dereyolu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı’na defnedilecek. Öldürülen evli ve 2 çocuk babası taksici Şeref Çakırmanoğlu’nun Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın da akrabası olduğu öğrenildi.
“ARACININ ANAHTARINI VERMEYİNCE ATEŞ ETMİŞLER”
Çakırmanoğlu’nun arkadaşı, “Şimdi duydum, çok üzüldüm. 2 gün önce zaten birlikteydik. Ben burada esnafım, birlikte Merter’e piyasaya gittik. Yolda da baya sohbet etmiştik. Hiç olayla bir ilgili olan insan değil. Sessiz, sakin, işte oraya müşteri bırakmaya gitmiş. Orada olan olaylardan dolayı birileri taksisine binerek gitmek istemiş, orada da olan olmuş” dedi.
Çakırmanoğlu’nun akrabası Orhan Aydoğdu ise, “Dün 22.00 sıralarında Gazi Mahallesi’nde eylemcilerle münakaşaya girmiş. Müşteri bıraktıktan sonra boş olarak dönerken aracının anahtarını almak istemişler. Bu da vermeyince kaçmaya çalışırken sıkmışlar. Tertemiz ve kendi halinde bir insandı. Bir oğlu, bir de kızı vardı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.