Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’teki Fabrika Yangını Korkuttu

Gaziantep’te motosiklet fabrikasında çıkan yangında çok sayıda motosiklet ve bisiklet hasar gördü. Cep telefonu ile kaydedilen görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi.Olay, bugün akşam saatlerinde Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te motosiklet fabrikasında çıkan yangında çok sayıda motosiklet ve bisiklet hasar gördü. Cep telefonu ile kaydedilen görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi.
Olay, bugün akşam saatlerinde Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre motosiklet, bisiklet üretimi ve montajı yapan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikanın depo bölgesindeki çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı.
Olay sonrası polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı. Çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada büyük ölçüde hasar oluştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.