Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’teki Ev Yangını Korkuttu

Gaziantep’te 7 kişilik bir ailenin öldüğü baraka yangından bir gün sonra bir evde çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangın, anında müdahale edilerek söndürüldü.Gaziantep’te önceki gün meydana gelen yangına müdahale eden ekipler, içeride...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 7 kişilik bir ailenin öldüğü baraka yangından bir gün sonra bir evde çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangın, anında müdahale edilerek söndürüldü.
Gaziantep’te önceki gün meydana gelen yangına müdahale eden ekipler, içeride bir baba ve 7 çocuğunun cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Bugün de sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi, Düztepe Mahallesi, Şanlı Dere caddesi üzerindeki 2 katlı bir evin 1. katındaki Fikret Ç’ya ait dairede yeni bir yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri, donanımlı ve hızlı müdahalenin ardından yangını söndürdü. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından dumandan etkilenen bir kadına sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapıldı. Ekipler yangında korkulan manzarayla karşılaşmazken, kısa sürede yangını tamamen söndürmeyi başardı. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemeye çalışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.