Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Sınırı Geçmeye Çalışan Daeş’li Öldürüldü

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde Suriye’nin Cerablus kentinden Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 1 DAEŞ’li ölü, 3 kişi de sağ olarak ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Suriye’den Türkiye’ye girmeye...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Karkamış ilçesinde Suriye’nin Cerablus kentinden Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 1 DAEŞ’li ölü, 3 kişi de sağ olarak ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Suriye’den Türkiye’ye girmeye çalışan 4 kişiye, güvenlik güçleri tarafından "Dur" ihtarı yapıldı. Uyarılara uymayarak sınırı geçmeye çalışan gruba, ikaz ateşi açıldı. Açılan ateş sonucu yaralanan 1 kişi Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emrullah A. (25) isimli DAEŞ’li yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emrullah A.’nın kıyafetlerini inceleyen ekipler, şüpheliye ait bir miktar para ile 2 adet cep telefonu buldu. Sınırda gözaltına alınan ve kadın oldukları bildirilen 3 kişiden 2’sinin Fas, diğerinin ise Türkiye uyruklu olduğu belirtildi. Gözaltına alınan 3 kişinin sorgulanmak üzere Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldüğü öğrenildi.
Silahlı terör örgütüne üye olmak ve özel güvenlik bölgesini ihlal suçundan gözaltına alınan şahısların sorgusunun sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.