Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mermer Sokak üzerindeki kıraathanede iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı....

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Nizip ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mermer Sokak üzerindeki kıraathanede iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Silahlı kavga sonrası ihbarı alan polis ekipleri, olay yerinde iş yeri sahibi Suphi Arslan’ı (51) ile İbrahim Halil Demiroğlu’nu (56) silahla vurularak yaralanmış halde buldu. Ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Suphi Arslan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, hayati tehlikesi süren Demiroğlu ise yapılan ilk müdahalesinin ardından önce ameliyata daha sonra ise Gaziantep’teki hastaneye sevk edildi.
Kavgada hayatını kaybeden işletme sahibi Suphi Arslan’ın çıkan kavgayla ilgisinin olmadığı, tarafları ayırmaya çalıştığı sırada başından vurularak yaralandığı, daha sonra ise hastanedeki müdahale sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bu arada olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yapan ekipler, olayda kullanılan silaha ait boş mermi kovanları buldu. Ayrıca olaya karışan ve bir otomobil ile kaçtıkları tespit edilen iki kişinin yakalanması içinde çalışma başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.