Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te PKK Ve KCK Operasyonu: 14 Gözaltı

Gaziantep’te terör örgütü PKK ve KCK’ya yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin ise bölgedeki yasa dışı eylemleri planlayan ve kişi temin eden örgüt sorumlusu olduğu bildirildi.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te terör örgütü PKK ve KCK’ya yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin ise bölgedeki yasa dışı eylemleri planlayan ve kişi temin eden örgüt sorumlusu olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK ve KCK’ya yönelik operasyon düzenledi. Araban ilçesi merkezli 4 köy ve 2 mezraya eş zamanlı yapılan operasyonda, örgüt üyesi oldukları belirlenen toplam 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan M.E.’nin, bölgedeki yasa dışı eylemleri planlayan ve kişi temin eden örgüt sorumlusu olduğu ileri sürüldü. Operasyonlarda uzun namlulu silah, tabanca, bilgisayar, afiş, çok sayıda dergi ve gazete ele geçirildi.
Zanlılar, alınan sağlık raporlarının ardından sorgulanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. Zanlıların İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.