Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Oto Kundaklama Güvenlik Kamerasında

Gaziantep’te kimliği belirsiz kişiler tarafından park halindeki otomobil ateşe verildi. O anlar ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece Şehinbey ilçesi Güneş Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te kimliği belirsiz kişiler tarafından park halindeki otomobil ateşe verildi. O anlar ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece Şehinbey ilçesi Güneş Mahallesi 12 Nolu Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, Ayhan Küçükoğlu’na ait otomobil evinin önünde park halindeyken birden alev aldı. Mahalle sakinleri ve araç sahibi Küçükoğlu tarafından yangın büyümeden söndürüldü. Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten araç sahibi Ayhan Küçükoğlu, “Gece saatlerinde evde otururken birden alevlerin yansımasını ve mahalle sakinlerinin seslerini duyunca hemen dışarı çıktım. Baktım benim aracım yanıyor. Hemen sağ olsun komşularla birlikte yangını büyümeden söndürdük. Daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdik, gerekli çalışmaları yaptılar. Benim kimseyle bir husumetim yok, kim yaptı böyle bir şeyi bilemiyorum" dedi.
Otomobilin kundaklandığı caddede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, görüntülerdeki aracı kundaklayan kişinin peşine düştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.