Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Operasyon: 7 Gözaltı

Gaziantep’te Türk Silahlı Kuvvetleri’ni itham altında bırakacak paylaşım ve yorumlarda bulunarak, terör örgütlerinin propagandasını yapan 14 kişiden 7’si gözaltına alındı.Gaziantep Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, “İl...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te Türk Silahlı Kuvvetleri’ni itham altında bırakacak paylaşım ve yorumlarda bulunarak, terör örgütlerinin propagandasını yapan 14 kişiden 7’si gözaltına alındı.
Gaziantep Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımız ekiplerince sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütü propagandası yapıldığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde PKK-KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ile ilgili paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir” denildi.
Bu paylaşımlarda Türk Silahlı Kuvvetleri’ni itham altında bırakacak paylaşım ve yorumlara yer verildiğinin belirtildiği açıklamada, “Terör örgütü elebaşının fotoğrafının paylaşıldığı, yaşanan çatışmalarda ölenlerin fotoğrafları yayınlanarak, Türk Ordusu tarafından işkence yapılarak öldürüldükleri yönünde paylaşımlarda bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlenmiştir. Bu operasyonda, Araban ilçesi Akbudak mahallesinde 4 kişi, Fıstıklıdağ mahallesinde 6, Çiftekoz mahallesinde 2 ve Hisar mahallesinde 2 olmak üzere toplam 14 şahsa yönelik operasyon icra edilmiş, bu şahıslardan 7’si yakalanarak gözaltına alınmıştır. Diğer şahısları yakalama çalışmaları devam etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.