Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Öldürülen Suriyeli Anne Ve Oğlunun Katil Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı

Gaziantep’te boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen Suriyeli kadın ve çocuğunun katil zanlıları, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı.Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen Suriyeli kadın ve çocuğunun katil zanlıları, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan iş adamı İmad Edin Ali, ilk eşi Khanah B.’ye Hatay’da, ikinci eşi Ghada Shekhous’a (49) da Gaziantep’te ev tutmuş, İmad Edin Ali’nin, Gaziantep Akkent Mahallesi’nde tuttuğu evde oturan ikinci eşi Khanah B. ile 13 yaşındaki oğlu Muhammet Nou boğazları kesilerek öldürülmüştü.
Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis ekipleri, yaptıkları başarılı çalışma ile kısa sürede cinayeti çözerek, zanlıları yakaladı. İş adamı İmad Edin Ali’nin kardeşi Masoud A, şoförü Hani R., ilk eşi Khanah B. ile Mohammed K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Sorgularının tamamlanmasının ardından zanlılar, adli makamlara sevk edildi.
İŞ ADAMININ KARDEŞİ HAVAALANINDA YAKALANDI
Zanlıların yakalanması ile birlikte olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. İmad Edin Ali’nin Gaziantep ve Suudi Arabistan’da işletmeleri bulunduğu, kardeşinin ise restoranlar nedeniyle Suudi Arabistan’da yaşadığı belirlendi. Cinayetten önce İmad Edin Ali’nin ilk karısı Khanah B., zanlılardan Masoud A.’yı arayarak Türkiye’ye çağırdı. İş adamının kardeşi Masoud A.’nın, Türkiye’ye gelince görüştüğü yengesi Khanah B. ile cinayet planını yaptıkları ileri sürüldü. İddiaya göre, İmad Edin Ali ile birlikte ikinci eşi ve çocuğunu da ortadan kaldırarak, servete konmak isteyen Khanah B. ile Masoud A., Hatay’da yaşayan Suriyeli Mohammed K. ile para karşılığında cinayeti işlemesi konusunda anlaştı. İş adamının şoförü yardımıyla cinayet mahalline giden Mohammed K., cinayeti işledikten sonra bölgeden ayrılarak, tekrar Hatay’a döndü. Polisin iş adamı İmad Edin Ali’yi cinayetlerin ortaya çıkmasının ardından polis merkezine götürmesi ve gün boyu burada tutması üzerine planları bozulan Masoud A., olayın ardından önce Hatay’a gitti. Tekrar Gaziantep’e dönen Masoud A., Suudi Arabistan’a gitmek isterken havaalanında polise yakalandı. Polis, suçunu itiraf eden Masoud A.’nın telefonu ile Mohammad K ile irtibata geçerken, Hatay’daki Khannah B. ile Gaziantep’teki Hani R.’yi de gözaltına aldı. Mohammed K., Hatay Dörtyol’da bulunan bir otelin önünde buluşabileceklerini söylemesi üzerine buluşma noktasına giden polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.