Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te kına gecesine düzenlenen bombalı saldırıda ölen çocuklardan birinin mezarı açıldı

Gaziantep’te kına gecesine düzenlenen bombalı saldırıda ölen çocuklardan birinin mezarı yeniden açıldı. Ailenin cenazenin kendilerine ait olmadığı iddiası üzerine açılan mezardan DNA için örnek alındı.Gaziantep’teki kına gecesine...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te kına gecesine düzenlenen bombalı saldırıda ölen çocuklardan birinin mezarı yeniden açıldı. Ailenin cenazenin kendilerine ait olmadığı iddiası üzerine açılan mezardan DNA için örnek alındı.
Gaziantep’teki kına gecesine düzenlenen bombalı saldırıda 34’ü çocuk 57 kişi yaşamını yitirmişti. Saldırıda 2 kızını kaybeden, eşi ve bir kızı da yaralanan Emine Şahin, kayıp olarak gözüken 10 yaşındaki oğlu Ramazan’ın cenazesinin yerine başka bir cenazenin kendilerine verildiğini ileri sürmüştü. Kendilerine teslim edilen cenazede ameliyat izi olmadığını ileri süren aile, oğlunun kısa saçları olmasına rağmen kendilerine teslim edilen kişinin saçlarının uzun olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Gaziantep Adli Tıp Kurumu uzmanları tarafından cenazeden ve aileden alınan DNA örneklerinin uyumlu çıkmasına rağmen anne Emine Ayhan, iddiasında ısrarcı olunca, Yeşilkent Mezarlığında kayıtlarda "25 numaralı" olarak gözüken isimsiz mezarın açılması kararı alındı. Cumhuriyet Savcılığının onayı ile Ankara’dan gelen Adli Tıp Kurumu uzmanları tarafından açılan mezardan polis nezaretinde DNA örneği alındı.
Aileye cenazenin saçı ve vücudundaki ameliyat izlerinin yeniden gösterildiği öğrenilirken, cenazenin kesin kimliğinin belirlenmesi için Ankara’dan gelecek sonuçların beklendiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.