Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.Olay, gece saat 02.30 sıralarında Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi Lefkoşa Caddesi’nde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Olay, gece saat 02.30 sıralarında Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi Lefkoşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 grup arasındaki çıkan kavgada pompalı tüfek ve bıçaklar kullanırken, kavgada Y.K. (20) ve diğer gruptan A.D. (36) silah ve bıçakla yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralılardan Y.K. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, A.D. ise güvenlik gerekçesiyle 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Buradaki tedavisinden sonra sorgulanmak üzere A.D. emniyete götürüldü. Yunus Emre Kırığın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.