Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te huzur operasyonu

Gaziantep’te 220 polisin katıldığı huzur operasyonu düzenlendi. Operasyonda 19 iş yerinde arama yapıldı, bazı işletmelere ise cezai işlem uygulandı.Şehitkamil ilçesi Üniversite Bulvarı’ndaki kafe ve restoranlara yönelik Gaziantep Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 220 polisin katıldığı huzur operasyonu düzenlendi. Operasyonda 19 iş yerinde arama yapıldı, bazı işletmelere ise cezai işlem uygulandı.
Şehitkamil ilçesi Üniversite Bulvarı’ndaki kafe ve restoranlara yönelik Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Terörle Mücadele, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli 220 polisin yanı sıra maliye, zabıta, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi. Operasyonda denetim yapılan 19 iş yerinde çok sayıda kişinin de kimlik sorgusu yapıldı. Operasyon kapsamında ayrıca ruhsatsız veya amaç dışı faaliyet gösteren, sigortasız işçi çalıştıran ve kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen iş yerleri hakkında yasal işlem yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.