Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Hırsızlık Operasyonu: 7 Gözaltı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ile Nizip İlce Jandarma Komutanlığının yaptığı ortak operasyonda bir çok hayvan hırsızlığı olayına karışan toplam 7 kişi gözaltına alındı.Gaziantep’te ve Nizip ilçesinde bir çok yerden hayvan...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ile Nizip İlce Jandarma Komutanlığının yaptığı ortak operasyonda bir çok hayvan hırsızlığı olayına karışan toplam 7 kişi gözaltına alındı.
Gaziantep’te ve Nizip ilçesinde bir çok yerden hayvan hırsızlığı yapılması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri yaklaşık 3 aydan bu yana teknik ve fiziki takibe aldığı hırsızlar için çalışmasını tamamlayarak operasyon için dün gece düğmeye bastı. Gaziantep’te 10 ayrı adrese baskın yapan jandarma ekipleri bir çok hırsızlık olayının faili olarak belirlediği 7 kişiyi gözaltına aldı.
Şahısların evlerinde de arama yapan ekipler çalıntı büyükbaş hayvan ve silah ele geçirdi. Gözaltına alınan C.Ö., Ö.K., A.S., A.B., İ.İ., M.A. ve A.K. isimli 7 şahıs jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.