Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te göğsünden bıçaklanan polis yoğun bakımda

Gaziantep’te aniden yola çıkarak trafiği tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla uyardığı genç tarafından göğsünden bıçaklanan polis memuru yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.Edinilen bilgiye göre, önceki gece Şehitkamil ilçesi, Seyrantepe...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te aniden yola çıkarak trafiği tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla uyardığı genç tarafından göğsünden bıçaklanan polis memuru yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece Şehitkamil ilçesi, Seyrantepe Mahallesinde yaşanan olayda polis memuru İbrahim Halil Kılıç, kontrolsüz olarak yola çıkan ve trafiği tehlikeye düşüren 3 çocuğu uyardığı için tartışma çıktı. İddiaya göre, kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu polis memuru Kılıç, bıçak çeken 3 çocuktan biri olan 15 yaşındaki S.Ç. tarafından göğsünden bıçaklandı.
Olay sonrası S. Ç. ile arkadaşları E.E. ve B.K. kayıplara karışırken, olayda ağır yaralanan polis memuru İbrahim Halil Kılıç ihbar üzerine ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan polis memuru, daha sonra ameliyata alındı.
Göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan polis memuru İbrahim Halil Kılıç dün geceden bu yana yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, olayın şüphelisi ve arkadaşları polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.