Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Doktor İntihar Etti

Gaziantep’te bir doktor kendini iple asarak intihar etti.Gaziantep’te bir hafta önce psikolojik sorunları nedeniyle Kurbanbaba Aile Sağlığı Merkezinden istifa eden 43 yaşındaki doktor Mine Kaplan, Nizip Toplum Sağlığı Merkezinde sorumlu hekim...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir doktor kendini iple asarak intihar etti.
Gaziantep’te bir hafta önce psikolojik sorunları nedeniyle Kurbanbaba Aile Sağlığı Merkezinden istifa eden 43 yaşındaki doktor Mine Kaplan, Nizip Toplum Sağlığı Merkezinde sorumlu hekim olarak göreve başlamıştı. İddiaya göre, doktor Mine Kaplan, Mevlana Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde bulunan evinde kendini elbise dolabına iple asarak intihar etti. Doktorun oturduğu apartmanın bir alt katında yaşayan anne ve babası yaklaşan iftar vaktinde kızlarını yemeğe çağırmak için üst kata çıktı. Kızlarının kapıyı açmaması ve telefonlara cevap vermemesi üzerine yedek anahtarla içeriye giren ailesi, doktor Mine Kaplan’ın cansız bedenini elbise dolabına asılı vaziyette buldu. Durumun hemen 112 sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiği belirledi.
Olay yerinde polislerin yaptığı incelemenin ardından doktorun cenazesi otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesine, buradan da Gaziantep Adli Tıp kurumuna sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.