Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te bin 200 polisle huzur uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda Türkiye geneli gerçekleştirilen huzur uygulaması kapsamında Gaziantep’te bin 200 polisle uygulama yapıldı.Şahinbey ilçesindeki özellikle Bey mahallesi çevresinde bulunan umuma açık yerlere...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda Türkiye geneli gerçekleştirilen huzur uygulaması kapsamında Gaziantep’te bin 200 polisle uygulama yapıldı.
Şahinbey ilçesindeki özellikle Bey mahallesi çevresinde bulunan umuma açık yerlere yönelik, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli bin 200 polisin yanı sıra zabıta ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.
Kent merkezinde eş zamanlı olarak saat 22:00’da bir çok farklı adrese yönelik gerçekleştirilen uygulamada, şehir içindeki ana caddeler ve şehirlerarası yollarda kurulan 12 ayrı notada şüpheli görülen araçlar durdurularak arama yapılırken araçlardaki sürücüler ve yolculara kimlik kontrolü yapıldı. Şehir merkezinde ise başta alkollü iş yerleri olmak üzere umuma açık, otel, restoran, kafe , bar gibi yerlerde denetim yapıldı.
Yaklaşık 2 saat süren uygulamada çok sayıda vatandaşın kimlik bilgileri sorgulanırken, eksik evrak bulunduran ya da sigara içildiği tespit edilen bazı mekanlara hakkında ise yasal işlem başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.