Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Aynı Yerde 3 Ayrı Trafik Kazası

Gaziantep’te sabah saatlerinde aşırı yağmur kazaları da beraberinde getirdi. Aynı bölgede meydana gelen üç ayrı kazada 1 kişi yaralandı.Sabah saatlerinde aniden başlayan yağmur vatandaşları ve sürücüleri hazırlıksız yakalarken, birçok...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te sabah saatlerinde aşırı yağmur kazaları da beraberinde getirdi. Aynı bölgede meydana gelen üç ayrı kazada 1 kişi yaralandı.
Sabah saatlerinde aniden başlayan yağmur vatandaşları ve sürücüleri hazırlıksız yakalarken, birçok noktada ise yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına neden oldu. Şehitkamil ilçesi Yavuzeli Caddesi Beykent Kavşağı’nda 27 DT 966 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen TIR ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan ve hafif şekilde yaralanan yaşlı adam, ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Trafik polislerinin kaza raporu hazırladıkları anda kavşağa giriş yapan 27 B4 107 plakalı otomobil ile 27 EB 205 plakalı kamyon da çarpıştı. İkinci kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrası araç sürücüleri tartışırken, aynı kavşağa diğer yönden giriş yapan 27 VM 243 plakalı otomobil ile 34 PE 4367 plakalı otomobil de birbiriyle çarpıştı. Şans eseri bu kazada maddi hasarlı olarak atlatıldı.
Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.