Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te alacak verecek meselesi kanlı bitti

Gaziantep’te alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.Bülbülzade Mahallesi, 67. Sokak, Kurtuluş Apartmanı önüne taksiyle gelen Mustafa M. iddiaya göre Burak ve Abidin S. kardeşlerle alacak verecek...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.
Bülbülzade Mahallesi, 67. Sokak, Kurtuluş Apartmanı önüne taksiyle gelen Mustafa M. iddiaya göre Burak ve Abidin S. kardeşlerle alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Mustafa M., yanındaki silaha sarılarak, Burak ve Abidin S. kardeşlere ateş etti. Karnından ve bacaklarından yaralanan iki kardeşten Burak S. vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralı olarak hastaneye gitti
Yaralanan Abidin S.’nin yaralı olarak olay yerinden kaçarak kendi imkanları ile hastaneye gittiği öğrenildi. 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan Burak S.’nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
Diğer yandan olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri pompalı tüfek saçmaları ve boş kovanlar ele geçirdi. İki kardeşi yaralayan Mustafa M. olay sonrasında firar ederken, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.