Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te 37’si doktor 111 sağlık personeli açığa alındı

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı, Düzenlediği Basın Toplantısında Gaziantep’te Şu Ana Kadar 111 Sağlık Çalişaninin Açığa Alındığını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 37’si doktor 111 sağlık personeli açığa alındı
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı, düzenlediği basın toplantısında Gaziantep’te şu ana kadar 37’si doktor 111 sağlık çalışanının açığa alındığını söyledi.
FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası kamuda başlayan paralel mücadelesi devam ediyor. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayati Deniz, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi ve Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, düzenledikleri basın toplantısı ile 15 Temmuz sonrası Gaziantep’te sağlıkta açığa alınan personeller hakkında açıklama yaptı.
"Toplam 111 sağlık çalışanı açığa alındı"
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin yazı yaptığı açıklamada, “Yurdumuzun dört bir yanında bu hain darbe girişimine tepkiler çığ gibi büyürken, kamu kurum ve kuruluşlarımızda da FETÖ ile bağlantısı olduğu düşünülen kişileri kurumlardan açığa alma işlemleri tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılmaktadır. Bu kapsamda Gaziantep’te İl Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ve Genel Sekreterliğimiz bünyesindeki tüm sağlık kuruluşlarında FETÖ ile bağlantısı olduğu düşünülen 111 sağlık personeli, 667 sayılı KHK ve Sağlık Bakanımızın onayı ile açığa alınmıştır” dedi.
Açığa alınan 111 personelin 37’sinin doktor olduğu ve bunların 24’ünün Halk Sağlığı Müdürlüğü, 1’i İl Sağlık Müdürlüğü ve 12 hekimin ise Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nde görev yaptığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.