Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te 30 Saniyede Hırsızlık Kamerada

Gaziantep’te hırsızlık zanlıları kapı kilidini kırarak girdikleri marketi 30 saniyede soydu. O anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.Olay, Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki bir iş yerinde...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 30 Saniyede Hırsızlık Kamerada
Gaziantep’te hırsızlık zanlıları kapı kilidini kırarak girdikleri marketi 30 saniyede soydu. O anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.
Olay, Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki bir iş yerinde yaşandı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, sabah erken saatlerde markete gelen hırsızlık zanlısı 2 şahıs, çevreyi kontrol ettikten sonra yanlarında getirdikleri demir çubuk ile kapının kilidini kırarak içeri giriyor. Birkaç saniye sonra devreye giren alarm sistemi dolayısıyla panik yaşayan zanlılar bir miktar para ve ’Kart 27’ otobüs biniş kartlarını alarak hızla uzaklaşıyorlar. Alarm şirketinin araması sonrası durumdan haberdar olduğunu belirten iş yeri sorumlusu Cengiz Karagöktaş, ilk defa böyle bir olay yaşadıklarını ve şaşkın olduklarını söyledi. Yaşanan olaydan maddi zarar gördüğünü belirten Karagöktaş, olay sonrası polis ekiplerinin gerekli incelemeleri yaptıklarını ve en kısa zamanda hırsızların yakalanması için çalışma başlattıklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.