Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te 11 kamu görevlisi FETÖ’den tutuklandı

Gaziantep’te FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 öğretmenle 1 kamu görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 51 emniyet mensubu da gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 10 öğretmen,...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 öğretmenle 1 kamu görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 51 emniyet mensubu da gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 10 öğretmen, 1 kamu görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 51 polis, başpolis, komiser, komiser yardımcısı, 3. ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü, Emniyet Amiri olmak üzere çeşitli rütbelerde Emniyet mensubu gözaltına alındığı bildirildi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, ‘‘15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs ve ayrıca bu örgüte üyelik suçlarından, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan ve devam eden soruşturmalar neticesinde, bu kapsamda Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımızca daha önce hakkında işlem başlatılarak gözaltına alınan 10 öğretmen, 1 kamu görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 1 yüzbaşı, 1 emekli polis, 1 hemşire, 1 özel okul memuru, 51 polis, başpolis, komiser, komiser yardımcısı, 3. ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü, Emniyet Amiri olmak üzere çeşitli rütbelerde Emniyet mensubu hakkında gözaltı işlemi uygulanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturmalar büyük bir titizlikle devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği, kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.