Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’e Düşen Roket Mermisi Kriminalde İncelenecek

Gaziantep’in Oğuzelin ilçesinde bulunan havaalanı çevresine düşen ancak patlamayan roket mermisi, saplandığı yerden çıkartılarak incelenmek üzere Jandarma Kriminale gönderildiEdinilen bilgiye göre, saat 10:50 sıralarından DAEŞ Terör Örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Oğuzelin ilçesinde bulunan havaalanı çevresine düşen ancak patlamayan roket mermisi, saplandığı yerden çıkartılarak incelenmek üzere Jandarma Kriminale gönderildi
Edinilen bilgiye göre, saat 10:50 sıralarından DAEŞ Terör Örgütü tarafından atılan 2 adet romet mermisi, Gaziantep Havaalanı çevresinde bulanan lojmanların yanındaki boş araziye düştü. Düşen roket mermilerinden biri büyük bir gürültüyle patlarken, diğeri ise toprağa saplandı.
22 haneli lojmanların bahçesine düşen roket mermisinin patlamaması olası bir faciayı önlerden, bölgedeki evler boşaltıldı. Gaziantep polisi ve Jandarma ekiplerinin yaptığı yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından, toprağa saplanan roket mermisi çıkartılarak incelenmek üzere kriminala gönderildi.
Roketlerin atıldığı sırada uçakların iniş kalkış yapmaması olası bir facianın önüne geçerken, uçak seferlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Patlamanın olduğu havalimanı lojmanlarının önünden geçen ve Oğuzeli ilçesi Merkezi’ne giden yol ise araç trafiğine açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.