Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener gözaltına alındı

15 Temmuz’da Darbe Girişimi Akşamı Attığı “haydi İnşallah’’ Tweeti İle Tepki Çeken Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener Gözaltına Alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener gözaltına alındı
15 Temmuz’da darbe girişimi akşamı attığı “Haydi İnşallah’’ tweeti ile tepki çeken Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, darbe girişimi akşamı kendi kullandığı sosyal medya hesabından “haydi inşallah’’ tweeti atan Meclis Başkanı Ali Yener’in bu paylaşımı Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay tarafından fark edildi. Yener’in bu paylaşımına kısa sürede tepkiler yağarken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Yener’e çok sert tepki gösterdi.
Tayyar, Gaziantep Demokrasi Meydanı’ndaki darbe karşısı protesto mitinginde yaptığı konuşmada, “Gaziantep’te bir iş adamı, kendi Twitter hesabından ’haydi inşallah’ diye mesaj paylaştı. Bu iş adamı Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener’dir. Eğer bu devlet güneş doğmadan bu haini kulağından tutup kodese atmıyorsa, devlet değildir’’ diye tepki göstermişti.
Tüm bu gelişmelerden sonra Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener’in bugün akşam saatlerinde Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gözaltına alındığı ve sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.