Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep polisinden şok uygulama

Gaziantep’te 250 polisle gerçekleşen ve ara sokakların bile tutulduğu uygulamayı operasyon zanneden çocuklar olanları çekirdek çitleyerek izledi.Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler, zabıta, Tarım ve İl Sağlık Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 250 polisle gerçekleşen ve ara sokakların bile tutulduğu uygulamayı operasyon zanneden çocuklar olanları çekirdek çitleyerek izledi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler, zabıta, Tarım ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte genel bir genel asayiş uygulaması yaptı. Yaklaşık 250 polisin katıldığı uygulamada umuma açık yerler didik didik aranarak, şahısların kimliklerinden GBT sorgulaması yapıldı.
Ara sokaklar da tutuldu
Uygulamaya özel harekat polisleri de katılırken, bomba uzmanları, bomba arama ve narkotik köpekleri de yer aldı. Cadde üzerinde bulunan ara sokaklarda ve köşe başlarında da polis nöbet tuttu. Araç ve yaya giriş çıkışlarını engelleyen polisler hem sokaktaki vatandaşların kimlik kontrolünü yaptı hem de denetlemeye katılan arkadaşlarının güvenliğini sağladı.
Köpekler uyuşturucu ve patlayıcı aradı
Uygulamaya getirilen Aleks ve Gece isimli köpekler de, mekanlarda ve sokakta uyuşturucu madde ve patlayıcı aradı. Polisi gören mahalledeki çocuklar ise olanları çekirdek çitleyerek izledi. Bazı vatandaşlar ise evlerinin damından olanları anlamaya çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.