Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Önünde Patlama

Gaziantep'ten bir son dakika haberi geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde bugün saat 09.30 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Gelen son bilgilere göre bomba yüklü bir araç patlatıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik gücü sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Önünde Patlama
Müdürlüğü önünde bomba yüklü araç patlatıldı. Ölü ve yaralılar var. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre; 1 polis şehit oldu, 1 ağır 10 polis ve 4 vatandaşın yaralandığı öğrenildi. Bir televizyon kanalında canlı yayına telefonla katılan Mehmet Erdoğan; "Gaziantep emniyeti son zamanlarda terör örgütü DAEŞ'e karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu nedenle buranın hedef alındığını düşünüyorum" dedi Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.
VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya saldırıda 1 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.
Patlamanın meydana geldiği Eminiyet Müdürlüğü binası ile 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı alan arasında 600-700 metre mesafe bulunduğu ve kutlamaların yürüyüş güzergahı üzerinde olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.