Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazetecinin Evinde Arama

Adana’da yerel yayın yapan Çukurova Merhaba Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Zeki Kızılkaya’nın evinde arama yapan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cep telefonlarına ve bilgisayarlarına el koydu.Adana Emniyet Müdürlüğü’ne,...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da yerel yayın yapan Çukurova Merhaba Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Zeki Kızılkaya’nın evinde arama yapan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cep telefonlarına ve bilgisayarlarına el koydu.
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne, farklı isimli bir twitter hesabından attığı tweetler iddiasıyla, hakkında şikayette bulunulması üzerine, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan gerekli izinlerin ardından harekete geçti. Kızılkaya’nın evine gelen ekipler, bilgisayar ve cep telefonlarına incelenmek üzere el koydu.
İmaj kopyalarının evde alınmamasına tepki gösteren Zeki Kızılkaya, “3. Sulh Hakimliği’nin vermiş olduğu kararla evde arama yapılacağını söylediler. Evde bulunan bilgisayarlar, cep telefonları, tabletler ve flash diskleri almak için arama yapacaklarını dile getirdiler. Eşimin ve benim cep telefonum ile bilgisayarım alındı. Hadi benim cep telefonumu aldınız, hanımın cep telefonunu ve çocukların ders yapmak için faydalandıkları bilgisayara neden el koyuyorsunuz? İmaj kopyası evde yapılmadı. Bir şeyler eklenip eklenmediğini nereden anlayacağız” dedi.
Söz konusu Twitter hesabının Zeki Kızılkaya’nın kullanıp kullanmadığı yapılan incelemenin ardından ortaya çıkarılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.