Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteci - Yazar Abdurrahman Dilipak, Kağıthane Meydanı’nda demokrasi nöbetine katıldı

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Kağıthane Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Vatandaşların demokrasi nöbetine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ta destek verdi.Gazeteci - Yazar Abdurrahman Dilipak, Kağıthane...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 02:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 02:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Kağıthane Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Vatandaşların demokrasi nöbetine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ta destek verdi.
Gazeteci - Yazar Abdurrahman Dilipak, Kağıthane Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen bu direnişle İslam ümmetinin de kurtuluşuna vesile olunduğunu ifade eden Dilipak,’’ Siz bu direnişinizle sadece ülkenizi değil, İslam ümmetinin de kurtuluşuna vesile oldunuz. Şuanda dünyanın birçok yerinde Müslümanlar aynı şekilde meydanlarda ve sizin için dua ediyorlar. Bosna’daki, Gazze’deki, Somali’deki kardeşlerimiz sizleri selamlıyor. Dünyanın her yerindeki mazlum milletler sizi selamlıyorlar. İlk defa emperyalizm hilelerine karşı isyan eden bir halk var. Onlara güzel bir örneklik ve önderlik sergilediniz’’ ifadelerini kullandı
Büyük bir savaş kazanıldığını vurgulayan Dilipak,’’ Hesaba katmadıkları iki şey vardı. Bir Kasımpaşalının deliliği. Bir de sizin deliliğiniz. Tankların karşısına çıplak elleriyle çıkan bir halk, pabucunu alıp tanklara fırlatan yaşlı teyzeyi hesaba katmadılar. Bugün Amerika’da bir simülasyon yayınlandı. Türkiye’de yaşanan bu darbe girişimi New York’ta olsaydı ne yapardınız diye halka sormuşlar. Herkes sığınağa kaçardım, cep telefonuyla ne olup bittiğini anlamaya çalışırdım, çatışma bittikten sonra da güvenli bir şekilde yakınlarıma ulaşmaya çalışırdım demişler. Bir tek kişi bile sizin başardığınız şeyi hayal bile edemiyorlar. Siz büyük bir savaş kazandınız’’ şeklinde konuştu.
Şehitlerin emanetlerine meydanlarda sahip çıktıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,’’ Kağıthane merkezde başlatmış olduğumuz demokrasiye sahip çıkma, ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıkma mücadelemiz halen devam ediyor. Hız kesmeden devam ediyor. Kağıthaneliler, komşularımız, kardeşlerimiz bu mücadeleye katılıyorlar. Her gün değişik konuklarımız bizlerle birlikte burada demokrasi nöbeti tutuyorlar. Ülkemizin birlik ve beraberliği için nöbet tutuyorlar. Sabahlara kadar demokrasi nöbeti, ülkemizin birlik ve beraberlik nöbeti tüm hızıyla devam ediyor. Şehitlerimizin bize emaneti olan bu meydanlarda, şehrimizin her yerinde emanetlerimize sahip çıkıyoruz’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.