Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteci Mehmet Ali Tekin cezaevine gönderildi

Selam ve Kudüs Ordusu örgütünü kurmak ve yönetmek" suçundan kesilmiş cezası bulunan ve yurt dışında İnterpol tarafından yakalanan gazeteci-yazar Mehmet Ali Tekin, Bakırköy Adliyesi’ndeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Tekin,...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selam ve Kudüs Ordusu örgütünü kurmak ve yönetmek" suçundan kesilmiş cezası bulunan ve yurt dışında İnterpol tarafından yakalanan gazeteci-yazar Mehmet Ali Tekin, Bakırköy Adliyesi’ndeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Tekin, “Fethullah Gülen ve ekibi bu dünyada olmazsa öbür dünyada bize hesap verecek” dedi.
Hakkında “Tevhid-Selam ve Kudüs Ordusu örgütünü kurmak ve yönetmek" suçundan kesilmiş cezası bulunan ve yurt dışında İnterpol tarafından yakalanan Mehmet Ali Tekin, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmişti. Tekin’in burada cezasının yüzüne okunmasının ardından Metris Cezaevi’ne gönderildi. Tekin, adliye çıkışında, “Selam Tevhid uydurmasıyla bizi gözaltına aldıran Fethullah Gülen ve ekibi bu dünya da olmasa da öbür dünyada ve bu dünyada bize hesap verecek” dedi.
Mehmet Ali Tekin, 28 Mart 2016 günü İran’dan Nahcivan’a giriş yaparken İnterpol tarafından gözaltına alınmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.