Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gasp Ve Hırsızlık Şüphelisi Dört Kişi Tutuklandı

Karaman’da, gasp ve çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen dört kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri il merkezinde iki ay içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da, gasp ve çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen dört kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri il merkezinde iki ay içerisinde iki esnafın sopa ile parasının gasp edilmesi ve 9 iş yerinden araç arıza tespit cihazı, motor yağı ve kamyon ile iş makinesinden mazot hırsızlığının meydana gelmesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekipler, yaptığı çalışma sonucu gasp ve hırsızlık olayını gerçekleştiren dört kişinin kimliğini tespit etti. Zanlılara yönelik düzenlenen operasyonda E.Ç ile N.D Karaman’da, S.Ş, Osmaniye’de, A.K ise Gaziantep’te yakalandı. Emniyette ifadeleri tamamlanan 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.
Hırsızlıktan sabıkaları olduğu öğrenilen zanlıların çaldıkları motor yağları ile bir varil mazot sahiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.