Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gasp çetesi kamerada

Sultangazi’de 34 gasp olayını gerçekleştiren çete çökertildi. Zanlıların bir benzin istasyonu ve bir iş yerinden yaptığı soygunlar kameralara da yansıdı.Edinilen bilgilere göre Sultangazi’de son 6 ayda 34 ayrı gasp olayını gerçekleştiren...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultangazi’de 34 gasp olayını gerçekleştiren çete çökertildi. Zanlıların bir benzin istasyonu ve bir iş yerinden yaptığı soygunlar kameralara da yansıdı.
Edinilen bilgilere göre Sultangazi’de son 6 ayda 34 ayrı gasp olayını gerçekleştiren çeteyle ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün operasyon için düğmeye bastı. Polis, gasp olayına karıştığı belirlenen 7 zanlıyı ve yaşları 18’den küçük olan 3 kişiyi Sultangazi’de gözaltına aldı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda genişletilen operasyonda bir kişi daha yakalandı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan yaşları küçük olan 3 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyrken, diğer 8 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çete üyelerinin bir benzin istasyonunda ve bir iş yerinde gerçekleştirdiği gasp olayları, güvenlik kameralarına da yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.