Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galata Kulesi Yakınında Şüpheli Çanta Paniği

Beyoğlu Galata Kulesi yakınındaki bir marketin önüne bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Polis, çantanın bulunduğu caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapatırken, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Galata Kulesi yakınındaki bir marketin önüne bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Polis, çantanın bulunduğu caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapatırken, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.
Beyoğlu Galata Kulesi yakınında Galip Dede Caddesi üzerindeki bir maketin önünde saat 15.00 sıralarında sahipsiz bir çanta gören çalışanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çantadan şüphelenince caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı. Cadde üzerindeki dükkanları da güvenlik nedeniyle kapattırarak vatandaşları uzaklaştıran polis, çevre güvenliğini alarak bomba imha uzmanlarına bilgi verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanları özel kıyafetlerini giyerek fünyeyi çantaya bıraktı.
ÇANTANIN İMHA ANINI CEP TELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜLEDİLER
Çantanın yanından ayrılan uzman ekip, şeridin arkasında bekleyen vatandaşlara kontrollü patlama uyarısında bulundu. Uyarılara rağmen bölgeden uzaklaşmayan vatandaşlar, çantanın imha edilişini film izler gibi izledi. Bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.
Bomba imha uzmanının kontrolünde büyük bir gürültüyle patlatılan çanta boş çıktı. Paramparça olan çanta polis tarafından çöp poşetine koyularak olay yerinden götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.