Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fünye İle Patlatılan Şüpheli Paketten Kadın Giysileri Çıktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Marina mevkiinde otobüs durağına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan kadın giysileri ve takıları çıktı.Olay İzmit’in sahil kesimi olan Marina mevkii Adnan Menderes...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Marina mevkiinde otobüs durağına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan kadın giysileri ve takıları çıktı.
Olay İzmit’in sahil kesimi olan Marina mevkii Adnan Menderes Köprüsü’sü altındaki otobüs durağında meydana geldi. Otobüs durağına bırakılan bir çantadan şüphelenen Büyükşehir Özel Güvenlik ekipleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli çanta çevresine güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdılar.
Daha sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri ise bomba imha giysilerini giyerek yaklaştığı çantaya fünye yerleştirdi. Bomba imha uzmanının çantadan uzaklaşmasının arından durak önünde trafik durdurularak, şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Patlatılan çantada inceleme yapan polis ekipleri ise çantada kadın giysileri ve takılarının bulunduğunu belirledi.
Polis tarafından tekrar patlayan çantaya yerleştirilen eşyalar polis aracına alınarak polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.