Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fulya Özdemir’in cenazesi Ankara’ya götürüldü

Antalya’nın Kaş ilçesinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak taşla üzeri kapatılmış olarak bulunan Fulya Özdemir’in cesedi, babası tarafından alınarak defnedilmek üzere Ankara’ya götürüldü.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Kaş ilçesinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak taşla üzeri kapatılmış olarak bulunan Fulya Özdemir’in cesedi, babası tarafından alınarak defnedilmek üzere Ankara’ya götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, İsviçre’nin Zürih kentinde yaşayan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir, geçen yıl Kaş merkezdeki Çukurbağ Yarımadası’nda kiraladığı evde yaşamaya başladı. İsviçre’de yaşayan baba Eyvaz Özdemir, en son 15 Ekim’de görüştüğü kızından haber alamayınca Kaş’a gelerek kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki tüm koylarda, Kalkan, Patara, Üzümlü, İslamlar ve Bayındır mahallelerinde Fulya Özdemir’i bulabilmek için arama çalışması başlattı. Fulya Özdemir’in arkadaşı 32 yaşındaki A.M.’nin oturduğu lojmanın yakınlarında aramayı yoğunlaştıran ekipler, genç kadının dün saat 21.00 sıralarında evin yakınında çeşitli yerlerinden bıçaklanmış, iki battaniyeye sarılarak üzeri taşlarla kapatılmış halde cesedini buldu. Özdemir’in cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Kızının cenazesini almak üzere sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumuna gelen acılı baba Eyvaz Özdemir, kızını teşhis ettikten sonra kızının cenazesini akrabaları ile birlikte alarak Ankara’da Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilmek Ankara’ya götürdü.
Öte yandan, Antalya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli’de Adli Tıp Morguna gelerek, baba Özdemir ile görüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.