Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuhuş operasyonunda yakalandı, kameramana saldırdı

Adana’da "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla yakalanan bir kadın, "bana iftira atıyorlar" diyerek kameramana saldırdı.Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla yakalanan bir kadın, "bana iftira atıyorlar" diyerek kameramana saldırdı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği Atakent Mahallesi’nde Remziye Y. (56) isimli bir kadının fuhuşa aracılık ve yer temin ettiği ihbarı geldi. Bir süre kadının adresini takibe alan polis, kadının evine sürekli erkekler girip çıktığını tespit edince savcılıktan alınan izinle müşteri kisvesiyle kadını telefonla aradı. Polis, görüştüğü ev sahibesiyle kadın ayarlaması karşılığı 100 liraya anlaştı. Remziye Y. bir süre sonra polislere fuhuş yapacakları adresi söyledi. Polis, adrese gelip burada kadını görerek 100 lirayı Remziye Y.’ye verdi. Remziye Y. 20 lirasına alıp geri kalanını kadına verdi. Polis, parayı verdikten sonra kimliğini çıkartıp kendini tanıtarak Remziye Y.’yi gözaltına alırken, fuhuş yapan kadını da ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü. Remziye Y. suçlamaları kabul etmedi. Fuhuş yapan kadının ise bu evde fuhuş yaparak ev parası verdiğini ileri sürdü. Fuhuş yapan kadın, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Remziye Y. ise "fuhuşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında kendisini görüntülemek isteyen kameramana "Çekme bana iftira atıyorlar" diyerek saldırdı. Mahkemeye çıkartılan zanlı adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.